Nichi – 21 godina tradicije u svakom zalogaju
Kad smo 2004. godine započeli ovu priču, vodila nas je samo jedna misao – stvoriti tjesteninu i njoke koji će okusom podsjećati na djetinjstvo, obiteljske ručkove i recepte naših baka. Željeli smo sačuvati autentičnost domaće kuhinje, ali je istovremeno učiniti dostupnom svima – od obiteljskih stolova do profesionalnih kuhinja najboljih restorana.
Danas, 21 godinu kasnije, Nichi proizvodi svakodnevno stižu na stolove diljem Hrvatske – u domove, restorane i hotele. Naši njoki, mekani i puni okusa, napravljeni su od pažljivo biranog krumpira kako bi zadržali savršenu teksturu i prirodan okus. Naše tjestenine izrađuju se od originalne talijanske Durum pšenice, pripremaju se s istom pažnjom kao i nekad – s poštovanjem prema recepturama koje su se prenosile generacijama.
Ali Nichi nije samo tjestenina – Nichi je obiteljska priča, posvećenost i ljubav prema zanatu. Tijekom godina širili smo proizvodnju, unaprjeđivali procese i razvijali nove proizvode, ali jedna stvar je ostala ista – kvaliteta i posvećenost svakom zalogaju. Upravo zato nas prepoznaju ne samo domaći kupci, već i profesionalni kuhari koji u našim proizvodima pronalaze pouzdanost i autentičan okus domaće kuhinje.
Osim pažljivo biranih sastojaka, tajna je i u strasti prema zanatu – jer kod nas je tjestenina više od posla, ona je način života. S ponosom nastavljamo ovu tradiciju i veselimo se svakom jelu koje pripremate uz Nichi proizvode.